2017: waarom dit voor mij een goed jaar is

Ik haat oneven jaren (just is) maar dit jaar mag er toch zeker zijn. Naar mijn gevoel ben ik enorm veel veranderd, weet ik meer wat ik wil en is mijn ondernemingszin flink aangewakkerd! Stiekem ben ik laaiend enthousiast om jullie te vertellen waarom 2017 echt een goed jaar geweest is.

Het is het jaar waarin:

  • Ik ein-de-lijk heb leren thee drinken. Drie hoeraatjes voor mij!
  • Mijn gamervrienden en ik close zijn geworden. Ik denk dat er drie gaming marathons op de planning gestaan hebben en we daarnaast ook andere avonden samengezeten hebben met onder andere nerfbattles, quizen en gezelschapsspelletjes. Ik ben intussen pro in nerfbattle. Bij het quizen daarentegen stond ik helaas de laatste. #Oeps #NulAlgemeneKennis
  • Ik weer ben beginnen sporten.
  • Ik ontdekt heb hoe een bore-out een beetje aanvoelt. Zo heb ik op de harde manier geleerd dat een job niet zomaar een job is, maar iets dat je toch acht uur per dag doet. Dat je recht hebt op een job waar je voldoening uit haalt. Gelukkig was dit allemaal bespreekbaar met mijn baas en kon ik inspringen op een andere interne job. Voorlopig althans, we gaan zien wat 2018 geeft, maar ik weet nu dat je soms gewoon moet durven springen.
  • Ik mezelf heb leren kennen. Volgens bepaalde onderzoeken en testen heb ik qua karakter een INFJ profiel. Dit profiel is het meest zeldzame profiel dat voorkomt. Waar ik vroeger (en nu nog) baal dat ik anders ben en maar bleef strijden tegen mezelf kan ik mezelf nu ergens eindelijk accepteren. Ik ben gewoon zo en dat is oké. Dat is voor mij echt een enorme vooruitgang en een ideaal startpunt om mezelf verder te ontplooien. Ik denk er ook aan een tattoo te laten zetten waarin dit uitgedrukt wordt.
  • Ik gesprongen heb! Ik droom al lang van iets te kunnen ondernemen, ergens mijn ziel in kwijt te kunnen en mensen gelukkig maken op mijn eigen manier. Dit jaar heb ik hier werk van gemaakt en er gewoon voor gegaan. Hierbij licht ik al graag een tipje van de sluier: er komt een webshop aan en ik ben echt mega excited! Dit is trouwens ook de reden waarom ik wat minder actief was op de blog. Binnenkort meer nieuws!

3 thoughts on “2017: waarom dit voor mij een goed jaar is”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge