5 grappige YouTube filmpjes

Echt, ik kan uren lachen met leuke, grappige en ontroerende filmpjes, zeker na een zoveelste zware dag. Deze pareltjes deel ik graag met jullie.

1. Kiwi!

Een heel ontroerende kortfilm die telkens mij raakt. Right in the feels! Kiwi is een vogeltje die dolgraag wilt vliegen. Al heeft hij een heel bijzondere manier om dit bereiken.

 

2. Evolution of Dance

Een geniaal filmpje van verschillende (unieke) danspasjes. Hier heb ik toch een aantal moves geleerd! Zeker de volle 6 minuten waard.

 

3. What is love featuring Jim Carrey

https://www.youtube.com/watch?v=vc-PJPrueXY

Maar echt iedere keer. Iedere keer als ik Jim zijn smoel zie op de beat van Hattaway plooi ik gewoon dubbel. Wie deze nog niet gezien heeft, NU KIJKEN!

 

4. Cat videos (of course)

Elke video including cats wins my heart ❤. Iets nieuws dat de mensheid ondekt heeft, is dat katten eenmaal doodsbang zijn van komkommers. Hilarisch filmpje. Helaas werkte het niet bij mijn katten. Er zijn honderd miljoen grappige filmpjes met katten, ik kan er uren mee doden!

 

5. Lucas the Spider

Totally trending natuurlijk is Lucas the spider die mijn haat voor spinnen net iets minder maakt. Het is de schattigste spin ooit met zijn eigen YouTube kanaal. Gewoon zijn stem brengt al een glimlach op mijn mond.

 

Ken jij nog andere toffe filmpjes?

1 thought on “5 grappige YouTube filmpjes”

  1. Oh brr die Lucas mag er dan wel schattig uit zien, ik vind het nog altijd eng :p En ik heb eens gelezen dat het bij de poekies niet per se om die komkommer gaat maar gewoon om het feit dat er plots iets ligt wat er daarvoor niet lag en dat ze daar van schrikken. Weet niet of het echt zo is, maar het blijft wel grappig 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge