8 x 2018 – update

Een jaar geleden maakte ik een soort van bucketlijstje op en het wordt tijd om deze nu eens onder de loep te nemen! Mijn grootste doel was om vooral net niet teveel doelen voorop te stellen maar te rusten, ontspanning en zorgen voor mezelf.

 1. Mijn webshop verder uitbouwen en succesvol maken – DONE
  Dit doel is min of meer wel gelukt, hoewel ‘succesvol’ natuurlijk subjectief is. Ik heb niet al m’n stock verkocht maar heb toch heel wat verkocht en zeker de laatste maanden lukt het wel om wat meer reclame te kunnen maken en het juiste publiek te vinden. Dat vond ik namelijk te grootste uitdaging want hoe krijg je nu in hemelsnaam die bezoekers op je site. Maar ’t ziet er goed uit!
 2. Mijn lerarenopleiding afronden – DONE
  Van alles ben ik hier het meest trots op want het heeft me werkelijk bloed, zweet en tranen gekost om er door te zijn. Vooral omdat de stage niet in educatief verlof was en dus opgenomen moest worden naast mijn voltijdse dagjob (lees: op zaterdagen en op avonden). Want ik had ook geen zin om mijn 20 dagjes verlof op te offeren. Maar I did it! Ik heb het diploma op zak! YES!
 3. Naar Schotland gaan – DONE!
  Dit keer wilde ik niet naar het zuiden maar wel eens proeven van de ruwe natuur. Schotland leek me dan ook perfect als uitvalbasis! Ik heb alvast een hele roadtrip uitgestippeld.
 4. Drie echte koffiebars ontdekken (poging 2)
  Die staat al een paar jaar op mijn lijstje maar helaas pindakaas. Ook dit jaar kwam het er niet van. Best wel een shame voor een koffiedrinker als ik.
 5. Twee keer per week naar de fitness gaan – DONE?
  Deze heb ik heel lang volgehouden, van januari tot september. Maar helaas is de moed me in de schoenen gezonken als de dagen weer wat korter begonnen te worden. Maar toch trots op mezelf om het zolang toch al vol te houden, dat op zich is ook wel een prestatie. Ik zou nu wel opnieuw willen gaan, maar nu zal het waarschijnlijk wel erg druk zijn met al die goede voornemens..
 6. Drie nieuwe series ontdekken – DONE
  Netflix was het beste idee ooit dit jaar. Dit heb ik bekeken:
  1. Stranger Things S1 en S2.
  2. La Casa de Papel.
  3. Suits
  4. Brooklyn 99
  5. Jane the Virgin
  6. The Good Place
  7. Sherlock
  8. Waarschijnlijk wel nog enkele die mij nu niet echt te binnen schieten.

 7. Een coverup tattoo laten zetten – DONE
  I did this! Ik zal gauw eens een nieuwe post maken met de cover up. Op zich moest ik er zelf wel even aan wennen, want het valt wel heel wat groter, maar ik vind het heel wat stijlvoller dan mijn retro kers dus ik ben blij!
 8. Vijf boeken lezen 
  Ik lees zo graag maar ik maak er simpelweg geen tijd voor. Dit jaar heb ik wel wat boeken gelezen van A.R. Arlidge en dat was het ook. Oh, en ik las Mathilda van Roals Dahl omdat dit volgens manlief een gat in mijn cultuur was.

Hebben jullie je kunnen houden aan jouw voornemens of bucketlists?

Binnenkort komt nog een kerstvakantie overzichtje en een klein lijstje met wat ik allemaal zal uitspoken in 2019!

Een fijn nieuw jaar toegewenst!

2 thoughts on “8 x 2018 – update”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge