8 x 2018

Vorig jaar deed ik 17 goede voornemens voor 2017 (of eigenlijk gewoon een ordinaire bucketlist van doelen die ik wilde bereiken) maar eigenlijk is 17 een beetje teveel van het goede. Voor mij althans. Dit jaar wil ik vooral rust in mijn hoofd en de nadruk leggen op ontspanning, zorgen voor mezelf en de nadruk leggen op een handjevol doelen. Daarom zijn het er hier 8 geworden.

 1. Mijn webshop verder uitbouwen en succesvol maken
  Al een aantal maanden ben ik bezig met de website van mijn webshop, leveranciers te contacteren en mijn zelfstandigheid in orde te maken. Er komt heel wat werk bij kijken, maar ik ben er bijna! Binnenkort kun je de tofste koffiemokken bij mij kopen!
 2. Mijn lerarenopleiding afronden
  Ik ben nu aan mijn laatste twee vakken. Eind januari heb ik examen EHBO (waar ik vorig semester niet voor geslaagd was) en daarna volgt al meteen de eindstage. Ik heb er best wel heel wat stress voor maar ik ga zo blij zijn als ik mijn diploma zal hebben! Ik zal les geven in tweedekansonderwijs en bij Nederlands voor anderstaligen.
 3. Naar Schotland gaan – DONE!
  Dit keer wilde ik niet naar het zuiden maar wel eens proeven van de ruwe natuur. Schotland leek me dan ook perfect als uitvalbasis! Ik heb alvast een hele roadtrip uitgestippeld. Aftellen tot midden maart!
 4. Drie echte koffiebars ontdekken (poging 2)
  Die stond vorig jaar ook op mijn lijstje en nu vind ik het zo jammer dat ik dit niet gedaan heb. Tweede keer, goede keer! Iemand tips? Ik heb mij wel alvast het boek Koffie! van Time to Momo gaan aanschaffen.
 5. Twee keer per week naar de fitness gaan
  Dit vind ik wel lastig om te doen maar telkens als ik geweest ben, voel ik me weer heel wat beter. Ik moet er eigenlijk een gewoonte van maken. En dat zal ik zeker en vast proberen! Strak zomerlijf, here I come!
 6. Drie nieuwe series ontdekken
  Gewoon chillen in de zetel. Dat lijkt me echt heerlijk. Cliché, maar ik heb er gewoon weinig tijd voor de laatste tijd. Of geen zin om te zoeken naar een goede serie want er zijn er zoveel. Hoe maak je dan een keuze? Dat vind ik zo moeilijk! Maar ik weet alvast met welke serie ik zal starten: Stranger Things. Misschien ben ik daarna ook al hooked aan Netflix.
  1. Stranger Things S1 en S2.
  2. La Casa de Papel.
 7. Een coverup tattoo laten zetten
  Ik heb een retro kersje op mijn pols en tegenwoordig vind ik het maar een onding. Ah, ik was achttien en ik wilde wat. Een kers? What was I thinking! Ik zou er graag een coverup van laten maken, maar ik durf niet goed.
 8. Vijf boeken lezen
  Ik lees zo graag maar ik maak er simpelweg geen tijd voor. Tijd om hier verandering in te brengen!

5 thoughts on “8 x 2018”

 1. Ik heb geen spijt van mijn tattoos, maar eentje van op m’n achttiende begint me nu ook wel te irriteren… Past gewoon niet meer bij me, ofzo? Alleen durf ik ook geen cover-up aan. Ik zou ‘m misschien eerder laten weghalen. Eens over nadenken in 2018! Maar als je een goeie artist vindt, kan je vast nog wel iets moois maken van de jouwe! Het is gelukkig geen erg groot exemplaar he.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge