Dit ben ik

Als millennial voel ik regelmatig de innerlijke strijd om te passen in deze wereld. Deze strijd hou ik niet meer intern maar wil ik juist naar buiten laten exploderen want misschien voel jij wel net hetzelfde als ik. Zo ben ik iemand die van alles een beetje kan, maar niet graag in een hokje geduwd wordt. Ik ben een multipotential. Ik heb duizenden interesses en skills maar vind toch niet gauw mijn plekje. Ik heb duizenden plannen maar wil toch niet ergens aan vastzitten.

Daarnaast ben ik ook een denker. Doordat ik zo diep over alles denk, is het moeilijk voor mij om beslissingen te nemen. Als ik die uiteindelijk toch genomen heb, ga ik er meestal volledig voor. Zo begon ik in 2018 mijn eigen webshop omdat ik mensen gelukkig wil maken met happy little things. Dat is dan ook mijn doel in het leven: op een of andere manier een kleine stempel zetten op de maatschappij. Ik schrijf erg graag over die kleine dingen.

Verder ben ik het type die het altijd te druk heeft. Ook omdat ik graag tijd voor mezelf maak. Sorry, het past niet want ik heb het te druk (met tv kijken), zo ben ik wel. Ik heb dat geaccepteerd dat dit mag. Doorheen deze blog zul je ook merken hoe ik mezelf meer en meer accepteer en ik geef je graag tips over hoe je dit kan doen. Jezelf accepteren is niet altijd eenvoudig maar pas wanneer je jezelf accepteert, kun je ook aan jezelf werken.

Op deze blog kun je ook hotspots en leuke adresjes terugvinden, zij het wel in mindere mate. Hoewel ik dit niet voor ogen had, is mijn blog vooral een persoonlijke stijl beginnen hanteren.

Tot slot enkele kernwoorden die mijn leven betekenis geven: gamen, boeken, koffie, koffiemokken, creatief bezig zijn, hebbedingetjes, Star Wars, Pinterest, dinokoekjes, Lucky Luke (stripverhalen) en op reis gaan.

Heb jij nog ideeën of laat je graag een lief berichtje na? Laat het mij gerust weten!  Je kunt een berichtje sturen naar hello@tammiej.be
Je kunt mij natuurlijk ook altijd bereiken via sociale media: Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest