Over mij

Welkom!

Ik ben Tamara, Tammiej of Tams. Ik ben nog van de jaren ’80, specifiek 1989 en ik vind dat cool. Ik ben zo iemand die volmondig ja knikt als men weer eens een flashback doet naar de walkman, cassette of buiten spelen. Hoewel ik maar al te graag een spelletje speel op de computer these days. Ik ben een nerd, een hipster (die het niet geweten wil hebben), een grote koffielover en een koffietasverzamelaar. Ik hou van reizen, wegzijn en de wereld ontdekken.

Ik droom ervan mijn eigen koffiebar te openen. Liefst in Parijs, maar in de buurt is ook wel goed. Ik werk voltijds, ik schrijf ook voor de krant en ondertussen ben ik bezig een reisgids te maken van Kortrijk. Je zult hier heel regelmatig blogberichten tegenkomen over dingen die ik ontdek maar er komt ook een papieren versie aan. Ik ben iemand met veel dromen. Ik ben een avonturier in mijn hart maar die durf om echt te springen is niet altijd even groot.

Heb jij nog ideeën, nieuwe zaken van Kortrijk ontdekt of feedback voor mij? Laat het mij gerust weten!  Je kunt een berichtje sturen naar hello@tammiej.be
Je kunt mij natuurlijk ook altijd bereiken via sociale media: Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest