Dit ben ik

Tammiej is de bijnaam van Tamara die gaandeweg tot leven kwam in haar tienerjaren. Ook nu als late twintiger wordt ze nog steeds vaak aangesproken met die bijnaam, wat ze juist leuk vindt. Al sinds 2007 is Tamara een fervente blogger, maar toen was het nog onder de naam Candypapers.

Ze heeft duizenden interesses en het is moeilijk om keuzes te maken, want er zijn zoveel dingen! Ze koos om een bachelor Sociaal Werk af te werken hoewel ze een sterke interesse heeft in webdesign (en dit dan ook een jaar gevolgd heeft). Daarnaast heeft ze een lerarenopleiding op zak, omdat ze het interessant vond. Nu kijkt ze om een nieuwe opleiding te starten want ja, why not.

Momenteel werkt ze als online coach. Eigenlijk heeft ze ook een beetje haar hart verloren in het schrijven. Je kon een tijdje geleden heel wat artikels van haar vinden in de Krant van West-Vlaanderen maar doordat het statuut van freelancer veranderde, is dit gestopt. Wil je graag een artikel lezen? Lees dan dit artikel dat ze schreef voor FACTS.

Met haar niet-stilzittend gat is ze ook gestart met een webshop die ze zelf from scratch gemaakt heeft. Deze webshop omvat een van haar grote hobby’s: koffie drinken in hippe koffietasjes.

Tamara’s dromen zijn naarmate de jaren een beetje getemperd. In plaats van te willen wonen in een knus huis in het centrum van Parijs is ze overgeschakeld naar het wonen in een klein huis met de man van haar dromen en het hebben van een toffe job. Vooral gelukkig zijn van de kleine dingen is belangrijk.

Samenwerken met haar kan, maar enkel als ze zelf achter de producten/diensten staat.

Je kan haar altijd mailen met een lief berichtje (of iets anders natuurlijk) naar hello-at-tammiej.be.

 

Hier nog een opsomming van zaken die Tamara fijn vindt. Het meeste is blijkbaar voedsel, sorry not sorry. 😀

Koffie – Zomer – Op reis gaan – Festivalletjes – Mojito – Dinosauruskoekjes – Happy little things – Twee katten – Liefde voor Joran – Haribobolletjes – Koffietassen – De wereld zien – Allstars – Gamen –  Zo van die vierkantjes van Cote d’Or – Mister Coffee – Parijs – Denker – Gevoelig – Gezond proberen te zijn – Sporten – Zoete thee – Haat verrassingen – PlayStation – Luie zondagen – Wandelen – Niets doen – Alles doen – Altijd blijven leren – Smartphone addicted – Linkin Park – Lezen – Door het oranje licht rijden – Tattoo’s – Schilderen – Buiten kunnen ontbijten – Seriekijker – Framboos cheesecake – Citytrippen