FACTS 18

Zoals elk jaar ga ik naar FACTS. Normaal is dat in oktober, maar dit keer ben ik ook geweest in april omdat ik gratis tickets had. De tickets bevatten ook een priority, zodat we een uurtje eerder konden rondstruinen voor het grote volk binnen mocht. En dat was geweldig! In dat uurtje hadden we al heel erg veel kunnen doen en zien omdat we eens niet moesten tussen de mensen wringen of duwen. Dat was echt een verademing. Ik deel graag wat ik gekocht heb.

Ik liet mijn oog al meteen vallen op dit sleutelhangertje. Het is een backpack level 3 van Playerunknown’s Battlegrounds. Ik vond het echt geweldig omdat het zo gedetailleerd gemaakt is en subtiel refereert naar een game die ik heel erg graag speel. Loss: 5 euro.

 

Als tweede kocht ik deze dobbelstenen. Wij gaan met wat vrienden Dungeon & Dragons spelen (zoals in Stranger Things) en daarvoor wou ik dus heel erg graag een set speciale dobbelstenen. Ik ben er erg blij mee. Blauw is gewoon echt mijn kleur en dat gouden lettertype maakt het echt helemaal af! Loss: 4,75 euro.

 

Ik denk dat de ganse wereld nu wel weet dat ik nogal een koffielover ben. Mix dit nog eens met katten en ik ben helemaal in mijn nopjes. Ik kon deze ubercoole handmade buttons by Nikki Smits dus niet laten liggen. Loss: 5 euro.

 

Als laatste kocht ik uiteindelijk toch een Companion Cube van Portal. Ik wilde die al megalang maar vond het een klein beetje te duur. Maar gezien ik gratis tickets scoorde, vond ik dat de tijd toch eindelijk aangebroken was om eentje aan te schaffen. En check hoe blij ik kijk! Loss: 25 euro. En ik had ook een pet gekregen van Omen.

Dat was alles! Een best wel goedkope editie voor mij. Zijn jullie geweest? Wat zouden jullie nog willen kopen?

2 thoughts on “FACTS 18”

  1. Oh leuk, ik hou ook van FACTS maar dit keer ben ik niet geweest omdat ik in het verre Diksmuide aan het dogsitten was. Ik kon wel over en weer gaan maar ik vond het te mooi weer en ik ging wandelen met vrienden in de plaats.

  2. Zalig dat jullie al een uur eerder konden rondlopen! Wij zijn vorig jaar in oktober geweest en het was echt zooooo druk! Soms liepen we gewoon dingen voorbij omdat er té veel mensen waren, terwijl ik er wel graag even was blijven kijken. Wij kochten toen 5 posters voor aan de muur 🙂
    Die dobbelstenen zijn tof ! Van de rest ken ik eigenlijk niets. Hihi :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge