Ik liep eindelijk 5 kilometer!

Gisterenavond bereikte ik een van mijn doelen: namelijk 5 kilometer lopen! I did it! Sinds december ga ik naar de fitness (kwestie van goede voornemens vroeg te starten) en de eerste keren kon ik nog geen 10 minuten na elkaar lopen.

Gisteren daagde ik mezelf uit en met veel zweet bereikte ik mijn doel. Het enige dat mij bijna tegenhield was gewoon mijn eigen gedachtes. Ik moest nogal vechten tegen mezelf: ik kan het niet – JE KUNT HET WEL – ik vind het saai – DOE HET GEWOON – maar ik ben moe – ZIJT KEER GEEN MIETJE – het is nog zo ver – EN DAN.

Echt, ik heb vaker gesprekken met mezelf dan met andere personen. Maar het is me gelukt. Ik liep op de loopband 5 kilometer in 40 minuten op een tempo van 7.5. Wie weet de volgende keer in een sneller tempo.. Of misschien meer afstand? We zien wel.

3 Comments

 1. Irene said:

  Wauw keigoed! En zo snel al! Ik ben in geen eeuwen nog sportief geweest dus bij mij zou het nooit of te nimmer lukken :p Maar oefening baart kunst hé. En de doorzetter wint!

  januari 25, 2018
  Reply
  • Tammiej said:

   Als het mij lukt, lukt het zeker jou ook 😀

   januari 25, 2018
   Reply
 2. Haha, ik moest lachen met de struggle met jezelf (“zijt keer geen mietje”). Ik heb ooit 5km gelopen met school en dat ging toen best vlot, nu zou dat iets minder zijn, denk ik (vrees ik), haha! Maar proficiat, supergoed 🙂

  januari 29, 2018
  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *