40 dagen bloggen

Net na mijn vorige post over hoe ik absoluut niet wil meedoen met monthly challenges zag ik deze 40 dagen Bloggen passeren. Wat is 40 dagen bloggen? Zoals je al kan vermoeden, is het 40 dagen bloggen. Niets meer en niets minder. Hoewel ik dus geen fan ben van die maandelijkse uitdagingen heb ik mij toch ingeschreven voor deze, omdat ik vind dat ik de laatste tijd te weinig aandacht besteed aan mijn blog. Dat komt omdat mijn dagen redelijk vol zitten waardoor dat bloggen wegvalt. Toch is het voor mij een goede manier van ontspannen. Hup met de geit!

Bovendien ben ik benieuwd of ik zelf genoeg inspiratie zal vinden, maar gelukkig komt er een inspiratiebundel die wat thema’s aanreikt voor het bloggen. Daar ben ik wel benieuwd naar want ik heb zelf wel wat topics om over te schrijven, maar de woorden komen niet altijd zoals ik het wil. Vaak schrijf ik dan iets en verwijder ik het toch. Misschien dat dit anders zal liggen met gegeven thema’s. Het zal voor mij alvast goed zijn om een goede regelmaat te kunnen hebben in het bloggen.

Maar…. Ik heb wel veel stage (terwijl ik voltijds werk) en ik ga op reis voor anderhalve week. Hoe ga ik dat dan doen? Nog geen idee. We zien wel!

 

3 Comments

 1. Irene
  February 10, 2018

  Ja tof! Ik ga het ook doen 🙂 heb voorlopig op eigen kracht al wat concepten klaar gezet maar ik ga de lijst wel achterhouden voor wat extra inspiratie. Ben ook heel benieuwd hoe het hier zal verlopen.

  Reply
  1. Tammiej
   February 10, 2018

   Aha, goed idee! Misschien moet ik dit weekend ook maar eens brainstormen over wat concepten. 🙂 Ik ben al benieuwd naar jouw posts!

   Reply
 2. Nikki
  February 13, 2018

  Leuk! Ik ga je volgen 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *