Leven #1

Ik heb veel goesting gekregen om er opnieuw in te vliegen met bloggen en daarom zou ik graag wat meer wekelijkse rubrieken tot leven roepen. Dit is er eentje van. Het gaat over het leven (mijn leven), verdeeld in twee onderdelen, namelijk geleefd en overleefd.

Geleefd

x  Een supersimpel gerechtje ontdekken, gemaakt uit quinoa, tomaat, courgette, feta en pijnboompitjes. Easy on the go! 

x Op het werk heb ik wat tijd om enkele projectjes voor te bereiden met collega’s en dat is wel fijn.

x De dagen worden weer donker en hoewel ik dit niet zo leuk vind, begin ik uit te kijken naar de tijd van kerst en dekentjes en gezelligheid.

x Nog een voordeel  van donker: ik kan zonder schuldgevoel de ene serie na de andere verslinden. 

x In Kortrijk is er een nieuwe tacobar open, namelijk Manuel Kartel en het is er zoooo lekker! Ik had nog korting gescoord door SocialDeal waardoor we op vrijdag taco’s gegeten hebben voor minder dan vijf euro. YES!

x Hoewel ik soms enkel met stokken buiten te krijgen ben, kan ik zo genieten van een (stevige) wandeling, zoals woensdag.

x De ganse week voorbereidingen gedaan voor onze citytrip naar Boedapest, want ik ben zo eentje die alles regelt tot in de detail. Maar don’t worry, ik ben wel flexibel genoeg om er van af te wijken als het nodig is.

x Ik startte maandag met de serie Sherlock en ik heb er nu al veel liefde voor. Het enige jammere is dat die afleveringen per stuk anderhalf uur duren. Dat is niet om snel even te kijken tussendoor. 

Overleefd

x Ik had het fantastische idee om eens te gaan shoppen in Rijsel want het was toch een druilige zaterdag. Normaal is dat een dikke twintig minuten rijden. We stonden helaas echt heel erg lang in de file en toen we er eindelijk waren, bleek alle parkings zo goed als volzet te zijn. We zijn uit miserie gewoon teruggekeerd naar huis. Sindsdien is Rijsel op onze black list van steden (we hebben echt zo’n lijstje). Enkel jammer van de Sephora. 🙁

x Ik ben de laatste tijd nogal moe, maar daar heb ik altijd wel wat last van in oktober. Zeker de laatste week ben ik nog weinig mens na 20 uur. Lang leve Netflix!

x Over Netflix gesproken: ik zocht gisteren een leuke film maar ik kon er maar geen vinden naar mijn smaak. Mijn enige voorwaarde was dat het wat luchtig en ontspannend was. Is Netflix dan toch niet flawless?

x Die energiemannekes die me zowel lastig vallen op straat, als in de Mediamarkt als aan de deur. Nee, ik ben tevreden van mijn leverancier. Nee, ik heb geen minuut de tijd. Laat mij gerust!

Heb jij ook een black list van steden?

4 thoughts on “Leven #1”

  1. Ik wil proberen om vrijdag naar Eindhoven te gaan, al hoop ik dat het daar niet al te hard overspoeld wordt door andere mensen die de brug maken en ook willen gaan shoppen.
    Op Netflix keek ik gisteren naar My Big Fat Greek Wedding 2, die voor mij wel voldeed aan luchtig en ontspannend. Maar hij is natuurlijk niet meer zo nieuw.

  2. Ja jong wij zijn ook lastig gevallen in de Mediamarkt door een héél opdringerig ventje! David had al vijf keer gezegd dat we niet gaan overstappen en dan begon hij over dat wij wel een cadeaukaart van €100 gingen krijgen en dat hij ook een bonus krijgt voor alle mensen die hij kan overhalen. HELPT NIET! BYE!
    Ik ben ook altijd wel moe met die donkerte. Ik had ook gedacht dat het nu wat vroeger licht ging zijn maar dat is ook niet echt. ’t Is nog altijd donker als ik om 6u moet opstaan :p

    1. Ja hé! Daarom loop ik dus meestal een beetje onbeleefd door en murmel ik iets van: “Nee, ik heb geen tijd.” Blij dat ik niet de enige ben die last heeft van de donkere dagen. Ik sta meestal om 7 uur op en dan is het wel net weer licht aan het worden. Maar ja over een week zal het ook alweer donker zijn tegen dan. :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge