Leven #2

Zoals aangekondigd, breng ik graag wat nieuwe rubrieken op mijn blog. Dit is er eentje van. Het gaat over het leven (mijn leven), verdeeld in twee onderdelen, namelijk geleefd en overleefd.

Geleefd

x Highlight van de week was het verlengd weekend van 1 november want sinds de zomer heb ik nog NUL dagen verlof staan van het werk (bleiten). 

x Tijdens bovenvernoemd verlengd weekend zijn manlief en ik een weekend erop uit geweest naar Boedapest en het was héérlijk!

x In Boedapest was het gemiddeld 21 graden en hebben we zalig kunnen genieten van de zon, terrasjes en toffe wandelingen. Zelfs ’s avonds zaten we gewoon lekker buiten om te eten. Er komt binnenkort een blogpost over de stad!

x Het is duidelijk weer tijd van de mandarijnen en ze zijn goddelijk! Soms ben ik echt content met de kleine dingen in life.

x Een fantastische Halloween event, georganiseerd door een van onze beste vrienden en het was geweldig! Een nachtelijke boswandeling met een routeplan en heel wat puzzels. Met daarnaast ook de nodige jump-scares uiteraard (lees: random personen die onverwachts in het bos waren om je te doen schrikken en hangende babypoppen, brrr). Ik ben geen zo’n fan van zo’n event maar het mocht er helemaal zijn! 

x We hebben een luchtontvochtiger aangeschaft en wat een wonderding! Gedaan met droge huid en itchy rug. Dankzij dit toestel zit onze luchtvochtigheid binnenshuis goed en is onze huid weer helemaal zoals het moet.

x Ik heb opnieuw wat balans gevonden in mijn leven. De laatste tijd loop ik nogal gestresst rond omdat ik gewoon nogal veel druk op mezelf (qua opleiding) maar ik heb beseft dat ik het beter beetje per beetje aanpak. Ik doe mijn uiterste best, maar als het niet lukt, dan is het zo. Dat is dan geen geldverspilling of tijdsverspilling. Ik mag mezelf deze vrijheid geven. En die gedachte kostte me wel wat moeite maar ik ben blij dat ik dit geaccepteerd heb. 

Overleefd

x Ik kweekte tegenwoordig een echte koffieverslaving en dat probeerde ik dezer dagen wat te minderen door geen tot één kopje per dag te drinken. Uiteraard mission failed in Boedapast maar voor de andere dagen wel gelukt. Maar Ik drink koffie zoooo graag dat ik er echt even aan moet wennen.

x Op mijn fiets naar het werk toch redelijk de bibbers gehad van de kou. Ik snap het niet hoor. Van 18 graden naar opeens 1 graad? Wat? Waar is de overgangsfase? I need that!

x Boedapest was superleuk maar we moesten erg vroeg op om de vliegtuig te halen waardoor +- 4 uur slaap (want Halloween event ervoor) en toen ik thuiskwam, was ik kapot. Gelukkig had ik een nacht van 10 uur slaap en een volledige zondag om weer op adem te komen.

x Dus ook zitten klungelen op mijn studies want het gaat helemaal niet zo goed vooruit als ik gepland had. Bovendien heb ik deze week een erg zware week, drie keer op verplaatsing voor een opleiding en vergaderingen. 

x Op het werk zijn redelijk wat veranderingen aan til en ik weet niet zo goed hoe mijn job er 100% uit zal gaan zien in januari. En dat vind ik best eng. 

2 thoughts on “Leven #2”

  1. Zalig dat je zo’n weekend naar Boedapest bent geweest! Lijkt mij ook wel eens tof 🙂 Wij zijn naar de Ardennen gegaan met het verlengd weekend, ook tof! Ben ook wel benieuwd naar je verslagje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge