Leven #3

Dit is mijn leven deze week, verdeeld in twee onderdelen, namelijk geleefd en overleefd. Ik moet toegeven dat ik deze week vooral overleefd heb.

Geleefd

x Al mijn collega’s terugzien op dinsdag! Gezien we online coaches zijn, zitten we allen op verschillende locaties en zien we elkaar niet veel.

x In Brussel is er vlakbij het station de lekkerste saladbar ooit. YES aan perzik met tonijn, gegrilde aubergine met kaasjes erop en zoete bataat.

x Netflix en manlief zijn helden in tijden van donkere dagen en ziekte.

Overleefd

x Veel op verplaatsing voor vergaderingen en opleidingen. Op zich is dat wel ca va, maar het kroop echt in m’n kleren dit keer.

x ZIEK ZIEK ZIEK zijn. Bah! Sinds donderdag last van een serieuze buikgriep met alles erop en eraan. Vrijdag toch maar ziek gemeld en ik heb die ganse dag geslapen. 

x Zaterdag kon ik eindelijk weer iets doen, maar van zodra ik iets deed, was ik heel moe en uitgeput en belandde ik toch weer in de zetel.

x Zondag was dan weer een slechtere dag. Ik heb toen geluisterd naar mijn lichaam en voldoende rust genomen. 

x Een dichte collega van me kreeg het nieuws dat haar mama kanker heeft dat niet meer te genezen valt en dat doet je toch ook even stil staan..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge