Leven #4

Dit is mijn leven deze week, verdeeld in twee onderdelen, namelijk geleefd en overleefd

Geleefd

x Eindelijk een wafelijzer gevonden die geen 90 euro kost maar die ook geen brol is. Voor een kleine 40 euro heb ik er eentje gevonden en kan ik eindelijk opnieuw wafels bakken!

x Met een ander koppel op vrijdagavond een heel tof spelletjesavond gehad.

x Intussen ook verslaafd aan het kaartspel Love Letter dat ik daar leren kennen heb. En heb het zelf ook al aangeschaft.

x Naar de cinema geweest en de nieuwe van Fantastic Beasts gaan zien. Ik ga heel graag naar de cinema voor de sfeer (en de lekkere nacho’s/snoep) maar ik vond de film eerlijk gezegd maar matig. Net toen ik dacht dat het eindelijk op iets begon te lijken, eindigde het uiteraard. Ik bleef een beetje op m’n honger zitten. Het is trouwens geen slecht idee om de eerste film nog eens te zien, want als je een geheugen hebt zoals ik wordt het wel heel ingewikkeld.

x Mijn vader stuurde dat hij voor ons 2 beeldjes had van de Palingbeek. Gezien er nogal stormloop was daar en gezien iedereen zo’n beeldje wou, wil ik het opeens ook en ben ik dan ook in mijn nopjes dat ik er twee zal krijgen.

x Opeens Innocent Energise herontdekt en zooooo lekker.

x We zijn opeens verknocht aan  de oeroude afleveringen van The Avatar the Last Airbender, dat je vroeger kon zien op Nickelodeon. En ik vind het geweldig!

Overleefd

x Waarom is het altijd zo koud in de Kinepolis?! Ik had twee truien aan (want: voorzien) maar ik had dus nog fris.

x Bijna als enige werken op donderdag en vrijdag. Ik werk namelijk tussen de muren van de overheid. Zij hadden donderdag een feestdag en de meesten maakten de brug. Maar gezien ik nog steeds werk voor de privé moest ik wel op beide dagen werken terwijl al mijn collega’s vrij hadden en was ik nogal eenzaam. #firstworldproblems #Iknow

x Niet meer ziek gelukkig maar wel snipverkouden. Maar eigenlijk is dit  niet echt een biggie.

4 thoughts on “Leven #4”

  1. Ik vond de film wel heel leuk maar keek hem helaas in 3D en dat vind ik echt geen fijne ervaring. Mijn ogen kunnen daar niet aan wennen waardoor ik alles dubbel zie :p Ik zat vrijdag ook helemaal alleen op mijn werk omdat veel mensen een dag verlof hadden opgenomen of overuren of ziek waren. Super raar om zo alleen te zijn! Gelukkig kwam een van mijn collega’s tegen de middag voor een late shift.

    1. Haja, mijn voorkeur gaat ook naar digitaal ipv 3D! Ik krijg daar ook hoofdpijn van. Oh, bij ons was het ghost town op vrijdag 😀 ik denk dat we amper met 10 waren in ons gebouw. Nuja, dan kan ik wel eens doorwerken, heeft ook zijn voordelen. 🙂

  2. Oeh een wafelijzer! Wij hebben een tostiapparaat waar je die platen kunt vervangen voor een wafelijzer! Maar eerlijk gezegd heb ik daar nog nooit iets mee gedaan. Heb je lekkere receptjes voor het beslag? 🙂

    1. Ik vind wafels echt nostalisch dus ik ben er keiblij mee! Ik gebruikte nu een recept van Jeroen Meus voor gewone Brusselse wafels dat je gemakkelijk online kan vinden. Mijn alltime favoriet blijft (toevallig ook een Jeroen Meus) de marmerwafeltjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge