Leven #6

Dit is mijn leven deze week, verdeeld in twee onderdelen, namelijk geleefd en overleefd.

Geleefd

x Verder Nieuwjaarsplannen maken! Normaal ben ik daar dus totaal geen fan van (echt: ik heb nog oudejaar thuis gevierd) maar sinds we iets kleinschalig doen met de vrienden ben ik helemaal voor! Ik zie er al naar uit.

x Om de een of andere reden helemaal verslingerd zijn in de Netflixserie Jane, the Virgin. Is het een goede serie? Not really. Iets dat noemenswaardig awardwinning is? Nope. Maar ik hou van de luchtigheid en het brainless kijken. If you know what I mean.

x De lekkerste yoghurtcake met nutella gebakken en hij is zeer in de smaak gevallen. 

x De voorbije week maakte ik vooral gebruik van de bus en dat viel verrassend goed mee. In het doorgaan mis ik gelukkig de honderd schooljongeren en in het terugkeren is het wat drummen maar ach. #nietfietseninderegen

x Op de bus vind ik het altijd leuk de mensen te observeren. Wat brengt hen hier? Naar waar gaan ze? Wat gaat er door hun hoofd? 

x Een rustig weekend waarin we eens tijd gemaakt hadden de zolder eens wat te ontruimen. Dat viel goed mee, maar het verbaast me toch hoeveel spullen een persoon soms toch verzamelt. Crazy. Ik ben al niet meer in de fase van sorteren (proberen te verkopen of stort). Alles gewoon buiten!

x In datzelfde weekend hebben we ook heel wat kunnen ontspannen en eens goed gamen. Dat is altijd fijn! Ik ben intussen verslaafd aan een spel dat een soort van quiz is met allerlei lastige vragen. Mijn algemene kennis is duidelijk nul want ik verlies meestal. Maar hilarisch is het wel.

x Van het werk krijgen we jaarlijk een budget dat we mogen besteden aan allerhande voordelen. Een van die voordelen is een elektrische fiets. Ik testte er dan zaterdag eens eentje uit in de winkel en wat was dat! Wat een luxe, wat een genot! Ik denk dat ik dat voordeel zal kiezen dit jaar!

Overleefd

x De miezerige wind en regen MAAR gelukkig kan ik ook gebruik maken van de bus.

x Ik heb rare spierpijn aan mijn benen en geen idee hoe ik eraan kom. Hopelijk gaat het even snel als het gekomen is.

x Ik betrap mezelf erop dat ik nog steeds tamelijk moe ben en dus eigenlijk nog weinig waard ben ’s avonds of zelfs in het weekend. Dringend tijd voor een reflectie bij mezelf en kijken hoe ik dit kan beteren, want ik mis het om mij nuttig te kunnen bezig houden.

1 thought on “Leven #6”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge