Leven #7

Dit is mijn leven deze week, verdeeld in twee onderdelen, namelijk geleefd en overleefd. 

Geleefd

x Vergadering in Brussel met mijn collega’s én een uitgebreide lunch! Iedereen nam iets (zelfgemaakt) mee en da hadden we een overvloed aan verschillende lekkere hapjes, gezonde bites als hoofdgerechtjes en uiteraard de nodige desserts.

x Ik maakte uiteraard de lekkerste (en calorierijkste) brownies met bresiliennenootjes on top. Blijft een van mijn favoriete!

x Zowel manlief als ik hebben echt geen zin om de kerstboom van onder het stof te halen, maar ons huis is wel gevuld met van die kleine prulletjes a la kerstboompjes, schattig kaboutertje met kerstpuntmuts en heel wat kaarsjes met slingers op. Ik las bij Sam over mini kerstboompjes en ik scoorde ze meteen bij Colruyt.

x Op donderdag had ik een ganse dag opleiding en dat viel op zich wel mee, hoewel ik al verrassend veel weet over hoe je werkzoekenden het best kan begeleiden. Maar er was gratis eten. En met eten bedoel ik: een pompoentomaatsoepje om te starten en als hoofdgerecht frietjes met varkenshaasjebrochette in bearnaisesaus. Het was verrukkelijk. En gratis.

x Op vrijdagavond gingen we naar een housewarming waar het grootste deel van onze vrienden aanwezig was. Het was erg gezellig eigenlijk. We speelden ook eens weerwolven (en ik was een wolf, alweer). 

x Zaterdag was best een rustige dag. We sliepen tot de middag (want housewarming ervoor) en dan was er een sintfeestje bij mijn schoonfamilie.

x Mijn schoonbroer zit op Tinder en ik ken dat dus niet echt hé. Allez, dat is gewoon niet echt van mijn generatie en ik heb toch al een tijdje een lief (gelukkig). Maar ik mocht dus eens gaan swipen van mijn schoonbroer! En we hadden een schone match met een knap (hopelijk ook sympathiek) meisje. Ik vond het meteen spannend!

x Overal kersttruien beginnen zien. Hoe cliché het ook is, ik vind dat zo tof in het straatbeeld!

Overleefd

x Vorige week was duidelijk werken-op-verplaatsing week en ik was vrijdag kapot van het getsjool. En opleidingen en vergaderingen vergen gewoon ook meer energie dan je dagdagelijkse job.

x Een zaak is hier veranderd van eigenaar in Kortrijk en toen ik vroeg naar mijn lievelingssmoothie kon ze me die niet meer geven (wegens copyright vermoedelijk). Ze gaf me in de plaats iets dat erop leek maar het leek er in de verste verte niet op. Ik heb 4,5 euro in de gootsteen gegoten want niet te vreten. Heel jammer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge