Leven #8

Dit is mijn leven deze week, verdeeld in twee onderdelen, namelijk geleefd en overleefd.

Geleefd

x Dinsdag ging ik naar een sessie over hoe je jouw webshop beter kan verkopen. Hoe je er dus voor kan zorgen dat bezoekers ook effectief gaan kopen en ik vond het erg interessant (hoewel het een ontbijtsessie was om 8 uur en veel te vroeg).

x Op het werk doen we een Secret Santa met de collega’s, op voorwaarde dat je er geen of weinig geld aan uitgeeft. Zo heb ik een van mijn favoriete boeken van Nicci French gegeven aan een collega. Zelf kreeg ik chocolade repen en ik was er echt een blij ei mee!

x Horen van een vriendin dat ze destijds veel gehad had aan een berichtje dat ik gestuurd had toen haar oma op sterven lag. Ik stuurde dat ik hoopte dat ze nog een mooi moment kon hebben en door dat berichtje besefte ze dat ze nog eens wou langsgaan. En toen ze op bezoek ging, kreeg ze dat mooi moment.

x Mijn webshop stond op een Pop it up beurs in Roeselare en hoewel er niet zoveel volk was, heb ik toch heel wat verkocht en dat geeft me meteen een energie boost!

x Pita eten op zondag.

x Op de allerlaatste knip toch beslist om kerstkaartjes te laten maken via Smartphoto en ik ben benieuwd naar het resultaat.

x Uitkijken naar een klein reisje naar de zon in februari.

Overleefd

x Onze auto heeft een klein (dom) ongevalletje gehad en nu is het even afwachten hoe het zit met de kosten. Maar het klonk alvast veel en dat is nooit leuk.

x De laatste dagen voor de vakantie zijn zwaar en ik zie halsreikend uit naar de vakantie.

x Het webshopweekend was top maar ik heb nu niet het gevoel een echt weekend gehad te hebben (maar het einde is in zicht).

x Ik erger me dat de films bij Kinepolis zo slecht gescoord zijn op IMDB. Waarom maken ze geen goede films meer?

Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge