Mister Coffee

Jullie hebben het al horen waaien over mijn blog.. Ik zit met groot nieuws en hier is het dan eindelijk! Ik ben sinds gisteren zeer trotse eigenaar van de webshop Mister Coffee! In de webshop kun je happy koffiemokken vinden, want dat zijn zo van die kleine dingen die je echt blij kunnen maken. Zelf verzamel ik sinds 3 jaar mokken. Het begon met 1 mok op FACTS en toen had ik de smaak te pakken. Ik wilde alleen nog originele, toffe cups die mij blij maken. Ik wil ook heel graag die liefde en happiness verspreiden, vandaar dus de webshop!

Al een aantal maanden heb ik zelf hard gewerkt aan de website, het zoeken van leveranciers, het berekenen van prijzen, kijken hoe zelfstandig in bijberoep in elkaar zit,… Er komt echt heel veel bij kijken. Ik heb enorm veel bijgeleerd en ik ben zo waanzinnig enthousiast! I’m really doing this! Yay! Uiteindelijk is het natuurlijk wel een risico. Je weet nooit of het aanslaat en of het wel een succes zal zijn. Maar wie niet waagt, niet wint.

2018 is het jaar waarin ik niet alleen ben maar ook doe. Ik wil mijn hart volgen en doen waar ik mij goed bij voel. Wie weet komt er ooit nog een koffiebar en zo blijf ik maar dromen. Dus misschien ook voor jullie: gewoon doen! Als het nu veranderen is van werk, een nieuwe hobby opnemen, iets starten in bijberoep, alleen op reis gaan of whatever. Ga er gewoon voor want straks kan het misschien niet meer!

 

Neem gerust een kijkje op mijn webshop:
www.mistercoffee.be
www.facebook.com/mistercoffee.be
www.instagram.com/mistercoffee.be

Start your day happy!

7 thoughts on “Mister Coffee”

  1. Oh, ik hou er zo van dat mensen doen waar ze zo van dromen! Ontzettend veel succes! Ik neem zeker even een kijkje in je shop (en dit soort blogposts motiveren mij steeds een beetje meer om niet alleen te dromen maar ook te doen!).

    1. Dat is echt heel fijn om te horen! Ik weet helemaal niet of het succes zal hebben, maar ik voelde gewoon dat ik het moest proberen. En ik deed het gewoon (met een bang hartje). Dus droom groot en maak ze echt, het is het waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge