Naar waar op reis gaan?

Ik heb geen enkele reis in het vooruitzicht momenteel! Dat is op zich een uitzondering want ik heb altijd wel iets gepland, iets waar ik naar kan uitkijken. Nu niet. Ik wil graag eens gaan naar plaatsen waar ik nog niet geweest ben. Nieuwe dingen zien en onderschatte plaatsen verkennen. Maar ik weet maar wat ik weet natuurlijk. Misschien heb jij wel tips naar waar ik kan gaan?

Hier ben ik alvast al geweest:

STEDEN

 • Rome
 • Barcelona
 • New York
 • Lissabon
 • Amsterdam
 • Londen
 • Parijs
 • Tenerife
 • Keulen
 • Berlijn

STREKEN

 • Provence
 • Andalusië

WAAR IK GRAAG NOG NAARTOE ZOU GAAN

 • Ijsland
 • Noorwegen
 • Ierland
 • Roadtrip Schotland
 • Venetië
 • Sint-Petersburg

Zijn er zaken die jij nog zou aanraden? En waarom?

4 thoughts on “Naar waar op reis gaan?”

 1. Een rondreis door een aantal Italiaanse steden! Dat was mijn eindejaarsreis met school ooit en voordien heb ik eigenlijk nooit veel met Italië gehad (met Rome als wondermooie uitzondering), maar ik vond het echt een perfect land om door te reizen. Mijn mooiste reis was naar Zuid-Afrika: ik las ooit dat iedereen die het land ooit bezoekt, smoorverliefd wordt, en daar is echt geen woord van gelogen. Maar da’s misschien wat ver natuurlijk 😉

 2. Het lijkt me super om eens buiten Europa te gaan! De afstand houdt me niet tegen, maar eerder het budget. Misschien moet ik het toch maar eens op mijn travellist zetten. En een rondreis door Italiaanse steden vind ik een geweldige tip! Twee jaar geleden deed ik een rondreis in het zuiden van Spanje en dat is me zo goed bevallen. Kan me voorstellen dat Italië ook erg mooi is. Welke steden heb je allemaal dan bezocht? 🙂

 3. Ik ging een vriendin bezoeken in Zuid-Afrika, dus moest geen verblijf betalen. Scheelde al een hoop natuurlijk! Wij hebben toen Verona, Firenze, Venetië en Sienna bezocht! Waarschijnlijk nog wel één of twee steden, maar is al lang geleden, haha! Ik vond vooral Firenze echt supermooi 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge