Right Now #3

Een derde post met waar ik de laatste tijd zoals mee bezig ben. De eerste lees je hier en de tweede hier.

LEZEN

Ik las heel weinig eigenlijk, wat best wel verbazend is gezien ik op reis ben geweest en dit over het algemeen mijn leesperiode bij uitstek is.

  • #GeenFilter, bekentenissen van generatie Y van Anjuly de Geus. Toen ik het boek zag liggen, was ik meteen aangetrokken door de titel. Ik vind het op zich geen slecht boek maar het lijkt allemaal zo subjectief. Ik kreeg niet veel nieuwe inzichten en trok hier en daar wel een wenkbrauw op tijdens het lezen.
  • Heel wat andere blogs. Er zijn heel wat andere interessante bloggers te vinden en maar al te graag volg ik deze mensen. Omdat het nogal moeilijk begon te worden deze blogs te blijven opslaan onder mijn bladwijzers, maakte ik een Bloglovin aan.

GAMEN

Er zijn echt teveel games die ik nu wil spelen (anders ben ik zo’n type die wel honderd games heeft staan maar toch niet weet wat spelen). Een ding is zeker: september wordt een game maandje.

  • The Witcher 3. Eindelijk aan begonnen en eindelijk in de game gezogen. Wat een pracht game! Het is een beetje a la skyrim maar met een dieper verhaal. Je wilt gewoon weten hoe het verder gaat. Daarnaast kan je soms ook beslissingen nemen. Het spel heeft niet voor niets 36 verschillende eindes. Say what?
  • Life is Strange: before the storm. Ik heb het gekocht maar moet het nog spelen. De eerste was keigoed dus ik hoop op een waardig vervolg van de tweede.
  • Uncharted: the lost legacy. Ik heb het beginnen spelen maar ik raak er maar niet in. In plaats van de beroemde Nathan Drake speel je nu met Chloë Fraser. In plaats van Sully moet je het nu ook doen met Nadine. Eindresultaat: twee kibbelende vrouwen die elkaar voortdurend de loef willen afsteken maar op een of andere manier er toch in slagen samen te werken. Ik ben niet overtuigd jammer genoeg, maar moet het nog verder spelen.

ZIEN

  • Armageddon. Jep, die oude film die iedereen al gezien heeft. Ik moest ‘m kijken van vriendlief, so I did. Vond het wel oké qua film maar wel een beetje oud. Het gaat over een boorteam die de wereld moet redden tegen een vallende komeet. Ofzoiets.
  • Trolls. De slechtste geniale tekenfilm ooit. Vriendlief en ik lagen dubbel voorspelbaarheid van de film en het zwak verhaal. Toch halen we twee weken later nog fragmenten aan die in de film aanwezig waren. ‘Hello darkness, my old friend,’ en Mister Cloud lieten het meest indruk bij ons achter. Zin in een breinloze tekenfilm? Zoek vooral niet verder! Alcohol is misschien wel vereist.

DOEN

  • Mijn eigen toekomst aanpakken. Als ik wil dat er zaken in mijn leven veranderen, moet ik beginnen bij mezelf. Wat kan ik doen en wat heb ik hiervoor nodig? Ik kan je vertellen: het gaat de goede richting uit!
  • Elke dag fietsen naar het werk. Dat is een prestatie op zich. Applaus mag in de reacties.

GEKOCHT

  • Een nieuw scherm en vervolgens weer teruggestuurd. Het had een dode pixel. En eigenlijk vond ik het scherm toch te duur, dus zag ik het als een teken dat ik het scherm niet moest doen.

 

Heb jij iets gezien of gelezen? Een spel dat ik absoluut nog moet spelen? Iets gekocht? Laat het mij zeker weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge