Right now #1

Een post met waar ik de laatste tijd mee bezig ben.

LEZEN

 • Ik las een paar dagen geleden The Circle van Dave Eggers op aanraden van Talitha’s blog. Hoewel het een hedendaags boek is, vond ik het saai en kon ik maar niet in het verhaal komen. Het einde vond ik dan wel weer iets hebben, maar eerlijk gezegd geef ik toch een frown. Voor mij een waste of time. Ik kan echter wel begrijpen dat andere mensen het boek wel mooi vonden, het is tenslotte verfilmd. Maar niets voor mij.
 • Sinds het zo’n goed weer was ben ik meteen begonnen met een nieuw boek: De Vliegenvanger van Ravelli. Het was eigenlijk per ongeluk, ik dacht dat het een ander boek was. Ik vond het begin wel verrassend en intrigerend. Ondertussen ben ik aan het tweede deel en wordt het zeer langdradig. Het lijkt erop alsof ik de saaiste boeken eruit kies.
 • Een keer per week blader ik in Ultieme Bestemmingen van Lonely Island. Een boek waarbij je kan dromen over verre reizen en je de mooie wereld kunt bewonderen. Een absolute aanrader voor iedereen die graag weg droomt.
 • Ik las ook de blog van Bob en ik vond het geweldig. Een verhaal over iemand die zijn leven eerlijk deelt in al zijn donkere facetten.

GAMEN

 • The Walking Dead: a new frontier. Toen het in korting stond, kon ik het niet laten en heb ik  de game toch gekocht. Dit ondanks de gemixte reviews. Ik ben nogal een fan van Telltale en al zeker van de The Walking Dead dus het was onvermijdelijk sooner or later. Ik vond het niet super maar best oké. Ik was mee met het verhaal, was blij dat Clementine nog meedeed en ik ben vooral benieuwd naar het vervolg dat ze zullen uitbrengen.
 • Limbo. Ik vond het een wijs spel. Zeker het begin was meeslepend en spannend. Naar het einde toe werd het wat saaier maar toch ergens wel een aanrader. Zijn grote broer ‘Inside’ staat ook op mijn to do lijstje. Naar het schijnt, is die zelfs beter.

ZIEN

 • Het fantastisch concert van Hans Zimmer. Echt fantastisch de max! De muzikanten zijn artiesten, het is bewonderenswaardig hoe gepassioneerd iemand kan zijn. De muziek ontroerde me enorm. Vooral Tina Guo op haar cello bracht vreugde en vervoering tot in de toppen van mijn tenen.  Ik kocht haar CD die goed is, maar het is toch hetzelfde niet.
 • Begonnen met kijken naar Fairy Tail maar na twee afleveringen meteen afgehaakt. Veel te oubollig en WAT. Er zijn meer dan 250 afleveringen! Thanks but no thanks. Ik ben dan ook echt geen televisiekijker. Het enige dat ik kijk van series zijn The Walking Dead, The Big Bang Theory (geen idee waarom) en Suits.

DOEN

 • Weer aan het letten op mijn lijn zodat ik er fantastisch uitzie in de zomer, humhum. Daarnaast wandel ik ook behoorlijk veel. Ik kom tot echt rust bij het wandelen, ik vind dat heerlijk. Ondertussen is mijn Fitbit ook weer gelukkig. Ondertussen ben ik ook weer eens begonnen met fitnessen (voor de 82e keer dit jaar, denk ik).
 • Door een collega ben ik geïnspireerd om te beginnen aan een webshop. Zij is er eentje gestart met Onesies. Ikzelf heb totaal andere plannen met wat ik zou willen verkopen. Stay tuned, binnenkort hoor je meer! Ik ben alleszins super excited!
 • Mij inhouden om weeral een reis te plannen. Het zou dan al de vijfde zijn dit jaar. Ik moet mij ook inhouden om de auto niet te nemen en gewoon te rijden naar Parijs.

GEKOCHT

 • Mijn nieuwe GSM, Samsung Galaxy S7. Benieuwd wat ik ervan vind? Dat lees je hier!
 • Redelijk wat nieuwe kleren bij de H&M. Ze hebben er spotgoedkope kleedjes voor een luttele tien euro. Ik heb er meteen een paar gekocht want de juiste kledij vinden, is vaak niet aan mij besteed. Ik hoopte trouwens dat de mode van de brede truien al overgewaaid zou zijn. Niets is minder waar. Mijn lichaam houdt helaas niet van vormeloze gigantische truien. Ben ik serieus de enige die hiervan last heeft? Weg met die mode!
 • Het Kubbspel. Eerst de fake versie van de Action gekocht en die is zo goed bevallen dat we de echte versie gekocht hebben. Ik kom waarschijnlijk een paar jaar achter (I know) maar het is echt een tof spel. Ik ben er voor de verandering eens goed in, hoera!

IK WORD BLIJ VAN

 • Mijn vooruitzicht om na een tiental jaar opnieuw de Provence te bezoeken. Mijn allereerste autovakantie met vriendlief. We zijn nog steeds aan het discussiëren of we de binnenwegen zouden nemen of de autostrade richting het zuiden. Hopelijk zijn we eraan uit als we vertrekken.
 • De zon. Wanneer iedereen vertelt dat het weer nu eindelijk aangenamer is, vind ik het jammer dat de zon weg is. Oké, het was te warm maar ik genoot er toch wel van de voordelen van (te) warm weer. Hopelijk komt ze gauw terug!
 • Dit weekend ga ik twee van mijn favoriete bands zien op Werchter: Linkin Park en Blink182! System of a Down is ook mooi meegenomen. Hopelijk is de zon toch ook van de partij.

 

Waar word jij blij van? Wat heb jij onlangs gelezen, gezien of gedaan dat je bijgebleven is? Deel het in de comments!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge