Right Now #4

Een nieuwe right now. Het is eigenlijk al een tijdje geleden wegens heel druk. Dat zorgt ervoor dat ik echt tijd moet maken om te schrijven, maar dat zorgt er ook voor dat ik wel veel kan schrijven onder deze rubriek. Hoera!

LEZEN

 • Ik heb de nieuwe Charlie Magazine gaan kopen, maar moet nog de tijd vinden er in te lezen. Ik wil daar echt mijn tijd voor nemen dus het kan niet zomaar tussen de soep en de patatten. 
 • Dat is het zowat tot mijn grote schaamte. Ik heb weinig gelezen de laatste tijd. Ik moet er dringend verandering in brengen!

GAMEN

 • Ik ontdekte Fallout Shelter, gratis en verslavend. Op zich een tof concept maar vooral nutteloos en tijdrovend.
 • Daarnaast speelde ik de nieuwe episode van Life is Strange: Before the Storm. Mijn liefde voor de tweede reeks is eindelijk een beetje gegroeid maar ik blijf in afwachtende houding. Hopelijk worden de volgende episodes echt overweldigend fantastisch.
 • Ondertussen speelde ik het korte spel To the Moon en wat een prachtige indie game is dat! Grafisch is het niet super, maar dat deert niet. De verhaallijn is erg mooi gebracht.

ZIEN

 • Meestal is mijn vriendlief degene die mij een schuldgevoel aanpraat als ik weer eens een klassieker niet ken. Dit keer was het mijn beurt toen ik ontdekte dat hij La fabuleux destin d’Amélie Poulain nog nooit gezien had. Zelfs ik had hem al gezien! En wat een prachtige film is dat. Inspirerend hoe Amelie mensen probeert blij te maken met kleine, subtiele dingen. Ik ben er trouwens van overtuigd dat Amelie een INFJ is.
 • Alle Game of Thrones van seizoen 4 tot en met 7. Om de een of andere reden hadden we niet verder gekeken dan seizoen 4 en wilden we toch weer even verder kijken. Ik was werkelijk omver geblazen van de serie. Nu moet ik zoals iedereen ook twee jaar wachten op het vervolg. Dat is een beetje bleiten.
 • Ik wil beginnen aan Stranger Things.
 • Oh ja, door de familie was ik lichtelijk gedwongen om mee te gaan kijken naar It. Ik heb maar twee keer geschreeuwd voor de ganse cinema. Ik vond hem op zich wel goed, maar ik kan niet vergelijken met de oude want die heb ik nooit gezien.

DOEN

 • Momenteel probeer ik de lerarenopleiding verder af te werken. Nog 2,5 vakken en ik heb het diploma (of bewijs eigenlijk) op zak. Het zorgt ervoor dat mijn vrije tijd op zich beperkt is, maar ik zal echt blij zijn als ik dit doel bereikt heb.
 • Ik heb het in mijn kop gekregen om te beginnen met schilderen. Voor een schamele 10 euro kocht ik wat spulletjes in de Action (onder andere een tafelezel) en ik heb een bord vol aquarelafbeeldingen op Pinterest. Nu nog effectief eraan beginnen..
 • Het is druk op het werk. Tegenwoordig doe ik er een vervangende job bij en ik vind het echt een geweldige job! Eigenlijk vind ik het ook wel tof dat het druk is. De tijd vliegt dan en ik krijg echt veel gedaan op een dag omdat ik tegenwoordig deadlines moet halen. Meer van dat!

GEKOCHT

 • Mijn hoofdtelefoon heeft het begeven dus moest ik een nieuwe. Ik kocht eentje van Siberia. Geen idee welke eigenlijk, mijn enige voorwaarde is dat hij licht moest zijn want anders heb ik last van mijn oren. Yes, it’s a thing.
 • Zoals elk jaar ben ik geweest naar FACTS waar ik dit keer erg veel uitgegeven heb. Ik kocht een Funko popje van Speedy (Arrow) en een cheapass popje van Boeker Dewitt van Bioshock Infinite. Daarnaast heb ik me even laten gaan en kocht ik een beeldje van Gerald (The Witcher3). Helaas bleek ook dat niet genoeg te zijn want daarna kocht ik nog een heel toffe theeset van een Japans kraampje. Loss in totaal: kleine 100 euro.
 • Te veel picknicken (of Nic Nacs voor de niet-West-Vlamingen onder ons). Ik ben verslaafd, vrees ik.

 

Wat heb jij onlangs gekocht, gezien of gedaan? Kan je mij tips geven in mijn weg naar schilderen of afkicken van mijn picknickverslaving?

5 thoughts on “Right Now #4”

 1. Ja ga zeker Stranger Things kijken! Ik weet niet wat het is maar ik vind het echt een geweldig mooie serie.
  En Amelie vind ik ook P R A C H T I G!!! Ik had vroeger de dvd maar ben hem kwijt geraakt helaas. Zou de film wel graag nog een keer willen zien.

  1. Jaaa, ik was zelf helemaal vergeten hoe prachtig die film was! Ik heb hem niet op dvd maar misschien moet ik de film zetten op mijn Christmas wishlist. Je brengt me op ideeën!

 2. Ik ga ook Stranger Things beginnen als ik er eindelijk de tijd voor vind, haha! En dat van die koptelefoon herken ik. Ik ben dol op de mijne en gebruik dat ding dagelijks, maar als ik lang muziek luister – op het werk of het vliegtuig bijvoorbeeld – doe ik standaard oortjes in, omdat ik er anders ook pijn van krijg! En ja, twee jaar wachten op GoT, wat kan ik zeggen, bleiten indeed…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge