Right now #5

Wow, mijn laatste dateert van 31 oktober! Hoog tijd dus voor een nieuwe update van wat ik allemaal heb gedaan de laatste tijd.

LEZEN

 • Ik las Milk and Honey van Rupi Kaur. En ja, ik kom altijd een beetje achter wat betreft zo’n dingen, maar ik vond het boek wel iets hebben. Het was mooi gebracht, maar voorlopig heb ik nog geen behoefte om haar tweede boek te lezen.
 • Verder ben ik gestart (al 3x ondertussen) met The Last Wish van Andrzej Sapkowski. Het omvat het verhaal van The Witcher, een zeer populaire gametrilogie. Het is boek is wel in het Engels en ik heb daar toch moeite mee om mijn leesknop om te zetten. Nochtans kijk ik zonder moeite naar Engelse series zonder subs. Ik denk dat ik gewoon die eerste pagina’s eens moet doorbijten.
 • Ontelbaar veel lesvoorbereidingen voor mijn eindstage van de lerarenopleiding. Ik denk dat ik nog nooit zo hard heb afgeteld. Man, ik verlang om dat hoofdstuk te kunnen afsluiten!

GAMEN

 • Hidden Folks. Een soort van Where is Wally, maar een getekende versie met heeeel veeeel figuurtjes. Voor mij is het de ideale ontspanning om uit te bollen na een harde werkdag. Er zijn meer dan 1400 geluiden en ze zijn echt allemaal cool!
 • Co op games zijn weer helemaal in en dat maakt mij euforisch! Zo kocht ik Overcooked, een spel waar je (tot vier spelers) samen moet werken om een gerecht op tafel te brengen. De ene snijdt de groente, de andere plaatst in de oven, de andere bedient de klanten… Maar zoals in het echte leven is ook hier de horeca beulenwerk. Ik ben fan!

ZIEN

 • Ik had me voorgenomen meer tijd te maken voor series omdat ik op die manier wat extra kan ontspannen. Ik bekeek 13 Reasons Why en ik weet nog steeds niet goed wat ik ervan moet vinden. Ik vond het zeker een pakkende serie, maar ergens heb ik geen wow-gevoel. Misschien is dit typisch een voorbeeld van een overgehypte serie.
 • Zelf ben ik nogal een grote fan van de oude Jumanji dus besloot ik om de nieuwe een kans te geven. Ik vond de film werkelijk hilarisch. Maar van de vijf personen van mijn gezelschap was ik blijkbaar de enige. Dus ik zou adviseren niet voort te gaan op mijn (slechte?) smaak.
 • Onlangs zag ik in de cinema de animatiefilm Coco en ik was er echt van overdonderd. Het is een unieke aanrader waar je zowel blij als ontroerd van wordt. Ik koop hem zeker als hij uit is op DVD!
 • Op een katerachtige zondagmiddag zag ik voor het eerst Shawshank Redemption. Een oeroude film maar blijkbaar is de film erg goed gescoord. En hoe goed was die film! Echt geweldig! Ik heb toch wel een klein beetje geweend op het einde. ūüôā
 • Sinds gisteren hebben we eindelijk Netflix¬†maar ik heb enkel nog maar kunnen¬†scrollen. Ik denk dat ik vanavond eindelijk begin aan Stranger Things!

REIZEN

 • Ik ga naar Werchter!¬†En eigenlijk weet ik niet zo goed hoe ik mij daarbij moet voelen, want persoonlijk was ik liever naar Graspop geweest. Maar ja, Werchter is natuurlijk ook top, ik klaag niet.
 • We zijn nog niet vertrokken naar Schotland of ik denk al aan mijn volgende reis. Ik heb deze zomer zin in roadtrippen in Sloveni√ę. Iemand daar ervaringen mee? Op Pinterest staan er echt mooie foto’s.
 • Ik wil nu meteen direct onmiddellijk nog eens naar¬†Parijs. Maar geen tijd, geen tijd.

GEKOCHT

 • Een nieuw parfum, namelijk Poison Girl van Dior. Ik vind het een heerlijk geurtje. Pluspunt: ik heb eens de roller gekocht in plaats van zo’n spuitparfum en ik ben fan! In plaats van ernaast te spuiten of all the way kan ik nu zelf precies rollen wat ik wil.
 • Ik heb nog redelijk wat zaken gekocht, maar niets groots of noemenswaardig eigenlijk. Nu begin ik mij wel echt af te vragen waar mijn loon van januari al naartoe is. Hmm.

4 thoughts on “Right now #5”

 1. Haha bij ons is dat ook elke maand: waar is al ons geld ineens naartoe? :p Handig zo’n parfumroller. Ik had ooit eens een heel goedkoop prul van de Primark en vond dat wel handig voor in mijn sjakos. En Stranger Things vind ik echt magisch dus zeker kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge