Roadtrip in Schotland!

Voor het eerst in mijn leven boekte ik geen zonvakantie of citytrip, maar een roadtrip door de natuur! Ik twijfelde tussen Noorwegen, Ijsland of Schotland maar gezien Scandinavië wel erg prijzig is, is het nu Schotland geworden. De vliegtickets waren ook bijzonder goedkoop, dus dat was weer mooi meegenomen. Ik toon graag de planning die ik opgesteld heb. Zoals je kan zien, is het echt een heuse roadtrip met veel sightseeing en natuurwandelingen. Ook dit keer maken we veel gebruik van Airbnb’s omdat Schotland echt ongelooflijk duur is. Ik ben alvast benieuwd naar die ervaringen! Wat denken jullie van deze planning?

DINSDAG  – EDINBURGH

WOENSDAG – LOCH LOMOND

DONDERDAG  – GLEN COE 

VRIJDAG  BEN NEVIS 

ZATERDAG – ISLE OF SKYE 

ZONDAG – INVERNESS – LOCH NESS + URQUHART CASTLE 

MAANDAG  – CAIRNGORM MOUNTAINS 

DINSDAG  EDINBURGH

WOENSDAG – vliegtuig 11u10

3 thoughts on “Roadtrip in Schotland!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge