Roadtrip in Schotland!

Voor het eerst in mijn leven boekte ik geen zonvakantie of citytrip, maar een roadtrip door de natuur! Ik twijfelde tussen Noorwegen, Ijsland of Schotland maar gezien Scandinavië wel erg prijzig is, is het nu Schotland geworden. De vliegtickets waren ook bijzonder goedkoop, dus dat was weer mooi meegenomen. Ik toon graag de planning die ik opgesteld heb. Zoals je kan zien, is het echt een heuse roadtrip met veel sightseeing en natuurwandelingen. Ook dit keer maken we veel gebruik van Airbnb’s omdat Schotland echt ongelooflijk duur is. Ik ben alvast benieuwd naar die ervaringen! Wat denken jullie van deze planning?

DINSDAG  – EDINBURGH

WOENSDAG – LOCH LOMOND

DONDERDAG  – GLEN COE 

VRIJDAG  BEN NEVIS 

ZATERDAG – ISLE OF SKYE 

ZONDAG – INVERNESS – LOCH NESS + URQUHART CASTLE 

MAANDAG  – CAIRNGORM MOUNTAINS 

DINSDAG  EDINBURGH

WOENSDAG – vliegtuig 11u10

3 Comments

 1. Irene said:

  Aaah tof! Dit zou ik ook graag eens doen 🙂 Het lijkt me een heel mooi land!

  december 26, 2017
  Reply
 2. Eva said:

  Oeeh wat tof! Schotland lijkt me echt geweldig, alvast heel veel plezieR!

  december 29, 2017
  Reply
  • Tammiej said:

   Dank je! Ik ben zelf erg benieuwd! 🙂

   december 29, 2017
   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *