Roadtrip Schotland – Fotoblog

Ik ben mijn hart verloren in Schotland. Eind maart ben ik er geweest en ik denk er nog elke dag aan terug. Omdat we maar 10 dagen hadden, maakte ik een goede planning van onze roadtrip. We hebben bijna zo goed als alles kunnen doen en WAUW. Wat een aanrader is Schotland! Nochtans ben ik geen natuurmens. Ik hou van de zon en mijn reizen zijn dan ook elk jaar naar de zon. Dit jaar was mijn interesse gewekt om eens een roadtrip te maken in de mooie natuur. Maar ik laat jullie vooral genieten van mijn foto’s. 

Afgezien de eerste twee dagen hadden we erg veel geluk met het weer. We konden het meeste doen dat we gepland hadden. Sommige zaken hadden we geschrapt omdat het te lastig bleek met het weer of omdat we te weinig tijd hadden.

EDINBURGH | LOCH LOMOND | GLEN COE | ISLE OF SKYE | INVERNESS | LOCH NESS | CAIRNGORM MOUNTAINS

We hadden zelfs het geluk om het Noorderlicht te kunnen bewonderen!

 

3 thoughts on “Roadtrip Schotland – Fotoblog”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge