Skechers Go Walk 4 – De ideale wandelschoenen

Meer en meer collega’s lopen met Nike schoenen rond dezer dagen. In het begin vond ik dit absurd want waarom zou je zo’n schoenen kiezen als je niet sport? Hoe meer ik erover nadacht, hoe minder logisch het leek. Ik vermoedde dat het misschien een modetrend is, want ik ben immers niet erg gevoelig voor modetrends. Het leek me wel een goede modetrend want het functionele gaat dit keer boven het esthetische. 

En zo gebeurde het dat ik ook Nike schoenen wilde. Ik moest toch een beetje mee zijn, vond ik. Ik startte mijn zoektocht maar kwam daarbij vooral hardloopschoenen tegen. Ik ben geen loper, never was and never will be. Dus ik vertikte het om dergelijke schoenen te kopen die speciaal gemaakt waren voor de runners onder ons. Zelf ben ik wel een grote wandelaar, ik kan daar echt intens van genieten. Dus mijn zoektermen veranderden van sportschoen naar wandelschoen. 

Zo kwam op Skechers tegen, Skechers Go Walk 4 om precies te zijn. Ze zagen er mooi uit (geen standaard sportschoen die nul elegantie vertoont) en kregen ze goede reviews. Helaas uitverkocht op Zalando en nergens meer te vinden in de winkels. Op dat moment kwam mijn tweede favoriete website op de proppen: Amazon. Daar hadden ze de schoenen wel nog!

Ondertussen heb ik ze nu een kleine twee weken en eerlijk? Ik kan niet meer zonder. Wat een verademing! Tot voor kort deed ik alles met mijn All Stars. Ik hou echt van mijn All Stars maar ze geven me niet het comfort die mijn nieuwerds wel geven. Een zacht kussenzooltje en zeer zeer licht. Echt gemaakt om urenlang te wandelen. En nog niet eens prijzig: voor een kleine 40 euro waren ze van mij. Mocht je ze ook willen? Bestel zeker een maatje kleiner dan je gewone maat, ze vallen namelijk groot uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge