Het zijn nu al solden, ofwa!

Ik dacht niet dat ik ooit een ‘Check wat ik gekocht heb’ blogpost zou maken, maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Ik ben zo blij met mijn aankopen dat ik niet anders kan dan het delen! Wist je trouwens al dat het min of meer solden is? Ik ontdekte het toevallig waardoor ik mega veel stuks kocht die nog te vinden waren in mijn maat omdat het nog geen 1 juli is.  Double win!

H&M

Ik moet zeggen dat H&M toch wel mijn favoriete kledijwinkel is, gewoon al omdat het een van de weinige winkels is waar ik mij in een jeans kan wurmen zonder maat XL ofzo te hebben. Ik heb een moeilijk figuur, maar dat hindert niet.

Slobbertrui met halflange mouwen. Meestal heb ik nood aan truien die meer aansluitend zijn omdat ze anders mijn figuur boycotten. Maar deze vond ik wel fijn. Ik neem altijd een maatje kleiner bij zo’n truien. Loss: 9 euro.

 

Ik had al zo’n blauw shirtje en ik vind ze heel goed zitten. Dus dit roze exemplaar was een must in mijn kleerkast. Loss: 4,90 euro.

 

Een jeggings of hoe noemt dat. Ik vind hem heel mooi, door die lijntjes in het midden zien mijn benen er opeens heel mager uit. Win! Loss: 10 euro.

 

Ik had die broek vorige week al eens gepast maar ik twijfelde toen nog. Het prijskaartje was toen 24,99 euro. Zaterdag stond deze broek plots aan 10 euro en moest ik hem meehebben. Ik ben er erg blij mee, want ze is heel zomers! Loss: 10 euro.

 

Een niet erg flatterende foto but you get the picture. Dit wordt mijn Werchtertrui. Een zachte hoodie in een vrouwelijke kleur. Loss: 9 euro.

 

Omdat alle truien nogal breed zijn, vind ik zelf niet gemakkelijk goede truien en als ik een passende trui tegenkom, neem ik hem sowieso mee. Deze is mooi geaccentueerd door de bloemetjes-gaatjes. Loss: 9 euro.

 

Een of ander failliet winkeltje in Euralille, Rijsel

Ik wou al een tijdje sandalen maar vind de meeste sandalen gewoonweg te duur. Zeker van Les Tropeziennes kun je tot 90 euro betalen voor een sandaal. Ik heb alle begrip voor mensen die dat doen, maar ik ben nogal een schoenverslijter dus dan pas ik wel. Er stonden erg veel sandalen in dat winkeltje en deze op de foto had ik eerst geprobeerd. Ik heb me dan nog een halfuur bezig gehouden met al de rest te proberen om dan tot de bedenking te komen dat die eerste toch wel het best waren. Loss: 35 euro.

 

Pimkie

Een croptop! Geen idee of ik het ooit zal dragen, want ik ben nogal onzeker. Maar ik wou het toch niet laten liggen. Loss: 4,90 euro.

 

Hebben jullie al batjes kunnen doen? Of wachten jullie op de echte solden vanaf 1 juli?

1 reactie

  1. Irene said:

    Ik wacht op de solden aangezien ik technisch gezien nog in mijn shopstop zit. Haha. Maar ik heb wel echt al véél goesting om eens te gaan shoppen! Toffe aankoopjes! Die hoodie, bloemetjesbroek en je eerste trui vind ik echt super tof!

    juni 19, 2018
    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *