Wensen voor 2017

Het nieuwe jaar is alweer gestart en 2016 is voorbij gevlogen! Het was op zich wel een heel goed jaar waar ik getrouwd ben met de man van mijn leven! Het was ook het jaar waarin ik besloot wat meer in handen te nemen. Ken je dat gevoel dat je meer wilt in het leven? Dat gevoel had ik (en heb ik soms nog steeds). Intussen ben ik tot het besef gekomen dat ik best lucky ben. Ik hou van schrijven en deze passie mag ik gebruiken bij de lokale krant. Verder heb ik besloten de lerarenopleiding af te maken. Ik had vroeger al eens een halfjaar les gevolgd maar ik ben toen beginnen werken. In 2016 heb ik mij ingeschreven voor twee vakken. Volgende week heb ik examen en als alles goed gaat, moet ik daarna nog drie vakken volgen en heb ik het lerarendiploma op zak. Veel mensen vragen aan mij waarom ik die moeite eigenlijk doe gezien ik vast werk heb. Ik kan mijn vinger er niet echt op leggen, ik denk dat ik het gewoon wil afmaken. Ik zie het ook als investering in de toekomst, je weet nooit wat er gebeurt. 2016 is goed geweest voor mij. Hopelijk voor jou ook!

2017. Wie weet wat 2017 ons te bieden heeft. Voor iedereen wens ik een goede gezondheid, veel liefde en geluk, leuke uitdagingen en veel levenslust. Ik heb zelf een lijstje gesteld met mijn doelen voor 2017. Je kan het hier terugvinden. Dat bewegen en sporten zeg ik elk jaar maar ik hoop dat ik er dit jaar echt in slaag. Via een vriendin ben ik te weten gekomen dat je gewoon een Fitbit kunt kopen via ecocheques bij de Krefel! Om het nieuwe jaar goed te starten heb ik mij de Fitbit Charge 2 aangeschaft en ik ben er erg blij mee. Hij meet mijn slaap, hij zegt mij dat ik even moet bewegen als ik een uur stil gezeten heb en hij telt mijn stappen. Hij houdt er alleen niet zo goed rekening mee dat ik een bureaujob heb en ik niet even zomaar kan rondhuppelen. Maar ik denk wel dat we goeie vrienden gaan worden.

Dus, beste lezers, ik hef mijn pot koffie (’t is de eerste van vandaag!) op naar goede voornemens. Santé!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge