Wereldkaarten om uit te hangen

Dat ik van reizen hou, is natuurlijk geen geheim. Mijn huis bevat dan ook heel wat linken met reizen. Zo verzamel ik heel wat koffiemokken uit verschillende landen, maar ook magneten en streekproducten. Zo heb ik bijvoorbeeld een zuiders  gekleurde saladekom en ik ben echt dol op die kom! Daarnaast heb ik een ingekaderde foto van mijn lievelingsstad Parijs. Maar ik had nog een leeg plaatsje en daarom dacht ik aan een wereldkaart.

Bij Wereldkaarten vond ik de perfecte wereldkaart voor mijn interieur. Je kan kiezen tussen verschillende soorten materiaal zoals canvas, hout, poster, schoolplaat, aluminium, plexiglas en prikbord. Ik koos zelf voor hout omdat dit me het mooist en zachtst lijkt. Aanvankelijk wou ik eerst kiezen voor een prikbord want het leek me leuk om te kunnen aanduiden waar ik overal geweest ben. Toch koos ik voor hout omdat hout wat warmer overkomt.

Daarnaast twijfelde ik welke kaart want er zijn zoveel designs! Dat maakte het echt moeilijk om te kiezen. Omdat ikzelf nogal hou van rust en minimalisme koos ik voor een design dat zacht overkomt.* Ik was meteen gek van dit design! Hij past heel goed in mijn huisje en telkens als ik ernaar kijk, denk ik aan al mijn reizen. Ze hebben er ook tal van andere minimalistische designs. Ook de zwart-witte vond ik heel mooi.

Wat echt nog op mijn kooplijstje staat, is wereldmappenbehang. Hoe cool is dat om bijvoorbeeld een van je vier slaapkamermuren te behangen in het thema van reizen? Dat zou ik echt heel erg cool vinden! Nu nog manlief ervoor warm maken (hoewel hij nu ook al verplicht slaapt in roze lakens :D).

Naast wereldkaarten kun je ook je eigen foto op doek laten printen.  Leuk om je favoriete foto van je reis te laten vergroten en uit te hangen in je huis. Ik ben zelf wel een beetje een fotomens. Zo heb ik een magnetische muur waar ik met een magneetje foto’s aan hang. Als ik die dan weer even beu ben, hang ik gewoon andere foto’s zonder dat mijn muur beschadigd is. Yes!

Naast de wereldmap nam ik ook nog een toilettas met de wereldkaart op. Toen ik hem kreeg, want ik echt verrast door de zeer goede kwaliteit en de zachte stof. Een echte aanrader!

Wil jij ook zo’n wereldmap of toilettas in je huis? Bekijk dan zeker de webshop van Wereldkaarten. De bestelling verliep heel vlot en de kwaliteit mag er zijn!

3 thoughts on “Wereldkaarten om uit te hangen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge