Zes jaar geleden

Zes jaar geleden stond de politie aan mijn deur. Zes jaar geleden hoorde ik het slechtste nieuws van mijn leven en moest ik opeens keuzes maken over welk liedje in de kerk moest worden gespeeld en welke kist het beste zou zijn.

Zes jaar geleden en ik kan er nog steeds niet over schrijven over hoe ik mijn partner verloren ben in een verkeersongeval. Ik kan er nog steeds niet schrijven over hoe het mij getekend heeft en toch ook weer niet. Hoewel ik het verleden draag, liet ik het ook achter.

Hoeveel zinnen ik ooit begonnen ben en weer geschrapt heb.

3 thoughts on “Zes jaar geleden”

  1. Vanaf de eerste zin kippenvel. Zoiets is onvoorstelbaar en je weet pas wat het is als je het meemaakt…
    Heel veel respect dat je dit deelt met ons en ik wens je oprecht heel veel sterkte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge